Shqipe Kamberi me ekspozitë në Zagreb, 24 vepra do të shpërfaqin nusen shqiptare

28 Maj, 2021 - 10:12 pm

Artistja Shqipe Kamberi do të prezantohet me ekspozitë personale në Zagreb të Kroacisë, shkruan KultPlus.

Shqipe Kamberi ka njoftuar për KultPlus se ekspozita me titullin “Nusja”, që përfshinë 24 vepra do të hapet më 1 qershor dhe artdashësit mund ta shohin nga afër deri më 6 qershor.

Ekspozita “Nusja” është organizuar nga Bashkësia Shqiptare dhe Prefektura e Zagrebit, e që ka ndihmuar edhe Ambasada e Kosovës në Kroaci dhe deputetja shqiptare në Parlamentin e Kroacisë, Ermina Lekaj Perlaskaj.

Shqipe Kamberi me veprat e nuseve shqiptare është prezantuar edhe në vende të tjera, duke përshirë edhe ekspozitat ndërkombëtare.

“Nusja” në Zagreb do të hapet në Galerinë Forum dhe do të ketë shtrirje në dy katet e këtij institucioni. / KultPlus.com

Të ngjajshme