Shqiptarët në fotot e huaja (VIDEO)

5 Korrik, 2017 - 11:58 am

Duke nisur nga gjysma e dytë e shekullit të 19, imazhet e Shqipërisë dhe shqiptarëve janë fiksuar në letër fotografike nga studiues, gazetarë, ushtarakë apo misionarë të huaj.

Të nxjerra vitet e fundit nga arkivat e private apo publike të Evropës, siç transmeton abcnews, këto fotografi sjellin një shqiptar krejt origjinal, – madhështor në trimëri dhe respektimin e traditave, por edhe skajshmërisht të varfër materialisht dhe mendërisht…/KultPlus.com

Të ngjajshme