займ на карту онлайн потребительский кредит

Sislej Xhafa me instalacionin “J” në Firencë të Italisë (FOTO)

Maj 18, 2018 - 3:33 pm

Artisti Sislej Xhafa do të sjellë instalacionin e tij të ri të titulluar “J” në Firencë më 21 maj, shkruan KultPlus.

Sislej Xhafa do të inaugurojë një instalim të ri të titulluar “J” në Palazzo Di Giustizia të Firencës me mbështetjen e Galerisë Continua, të hënën më 21 maj.

Duke punuar në një shumëllojshmëri të mediave që nga piktura e vizatimi në skulpturë, Sislej Xhafa ka krijuar disa instalime me madhësi të mëdha përgjatë karrierës së tij si punimi “Sivlio” i paraqitur në hapësirën e Galerisë Continua të Les Moulins.

Temat e hulumtuara nga artisti përfshijnë proceset e turizmit, ilegalitetin e detyruar, dekonstruktimin e mitologjive, konceptin e kombësisë dhe mohimin e të drejtës për të votuar. Punimet e Xhafës përdorin një gjuhë konceptuale dhe në të njëjtën kohë janë ironike, humoristike dhe subversive.
Të hënën, më 21 maj, artisti do të përurojë instilacionin e ri “J” së bashku me veprat e katër artistëve të tjerë e që po ashtu ishin fitues të konkursit ndërkombëtar të artit bashkëkohor, që ka filluar në gusht të vitit 2015, organizuar nga qyteti i Firences./KultPlus.com

Të ngjajshme