Sislej Xhafa për KultPlus: Letra e reagimit nuk është shkruar nga unë

18 Shtator, 2018 - 10:21 pm

Një shkrim me titullin “Refleksion / Sis’lej Baglat” nga një e-mail enigmatik sonte ka ardhë në adresën e KultPlus.

Shkrimi nuk ka një autor brenda tij ndërsa asocon si një përgjigjje e artistit Sislej Xhafa ndaj kritikave se ekspozita e tij e fundit në Prishtinë ishte një goditje ndaj kafshëve dhe ishte abuzim me lopët në oborrin e Galerisë.

Letra erdhi nga një e-mail që përngjanë shumë me e-mailin e Sislej Xhafës, me të cilin kontakton KultPlus.

“E vlerësoj shkrimin në fjalë, qenka profesional, por nuk e kam shkruar unë” tregon Sislej Xhafa.
Teksti, i botuar edhe në KultPlus, është ribotuar më pas nga mediat tjera shqiptare, si reagim i Sislej Xhafës.

“E-maili nga i cili ky tekst u është dërguar mediave nuk është imi. Ky është një shkrim fake” tregon Sislej Xhafa. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme