SOS Fshatrat e Fëmijëve sjellin sot ekspozitën “Përmes fotografisë”

19 Qershor, 2018 - 10:30 am

SOS Fshatrat e Fëmijëve sot do të hapin ekspozitën me fotografi të titulluar “Përmes fotografisë”, ndërsa synon mbështetjen e fëmijëve pa përkujdesje prindërorë, shkruan KultPlus.

“Përmes pjesëmarrjes tuaj në ekspozitë, ju mbështetni misionin tonë dhe jeni pjesë e ndryshimit të jetës së fëmijëve pa përkujdesje prindërore duke blerë fotografitë e ekspozuara”, shkruhet në njoftimin e kësaj ekspozite.

Kjo ekspozitë organizohet me përkrahje nga Ivo Silhavy, Ambasador i Ambasadës Çeke në Kosovë, autor i fotografive, Arben Llapashtica, autor i fotografive. Katerina Ilievska nga SOS Children’s Villages International, autore e fotografive, Arta Dobroshi, dhuruese e fotografisë, Ilmi Gashi – autor i fotografisë, Nita Dobroshi – autore e fotografisë; Alban Uskana – autor i fotografisë, Grupi “Zanat”, CheBar, dhe Stone Castle.

Ekspozita do të fillojë në ora 18:00 në SOS Fshatrat e Fëmijëve në Velani./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme