Sot hapet ekspozita ‘Diell’ në Galerinë Qahili

23 Prill, 2024 - 3:04 pm

Sot, në Galerinë ‘Qahili’, më fillim nga ora 19:00 hapet ekspozita kolektive e tri artisteve e titulluar ‘Diell’.

Artistet që do të marrin pjesë janë: Bardha Buza, Merita Myderrizi Maloku dhe Vjosa Bujari Maliqi.

Dielli është një emblemë lavdie dhe shkëlqimi. Ai përfaqëson lumturinë, jetën dhe spiritualitetin. Një simbol i shpresës. Diell është një ekspozitë e kuruar që hulumton fuqinë transformuese të dritës diellore, duke u fokusuar në diell si burimin përfundimtar të dritës dhe jetës në universin tonë./KultPlus.com

Të ngjajshme