Taksisti që kaloi 20 vite duke fotografuar pasagjerët e tij në NYC (FOTO)

10 Nëntor, 2017 - 7:30 pm

Ulëset e pjesë se pasme të një taksi në Nju Jork, Ryan Weideman i shndërroi në një “studio fotografike” për dekada të tëra, përcjellë KultPlus.

Kur Ryan Weideman erdhi në Nju Jork në vitin 1980, kishte qenë i mbushur plot me ëndrra. Kurse vetëm pas një kohë të shkurtër e kuptoi se sa e vështirë ishte të fillonte një jetë prej fotografi derisa në të njëjtën kohë shqetësohej për të paguar faturat dhe qiranë.

I frymëzuar nga fqinji i tij i cili ishte një taksist, Ryanit i lindi ideja që përmes punës së taksistit të shfrytëzonte edhe pasionin e tij për fotografinë./ KultPlus.com

Të ngjajshme