Të shtunën do mbahet ekspozita kolektive e artit nga ‘ArtKos22’

27 Tetor, 2022 - 11:20 pm

Të shtunën do mbahet ekspozita kolektive e artit nga ArtKos22 në Memories Lounge Bar në Prishtinë, përcjell KultPlus.

Ekspozita do të fillojë nga ora 10:00 ku do të jenë të ftuarë akterë nga Komuna e Prishtinës dhe MKRS.

Platforma Artkos22 është platformë e inicuar nga Durim Asllani dhe e sponzorizuar nga Ministria e Kultures, Rinisë, dhe Sportit.

Qëllimi i platformës, është promovimi i artit tek dashamirët e artit dhe kritikët, si dhe promovimi përtej kufijëve më qëllim të tregëtimit të artit. Planifikimi 5 vjeçar përfshin arritjen e klientelës serioze, bashkëpunimin me qytetin e New York-t edhe zyrtarisht, Parisin, dhe Berlinin, hapësirën ekspozuese, dhe mbajtjen e ankandeve brenda dhe jashtë Kosovës.

Ky event mbahet për herë të parë nga ArtKos22. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme