U hapë ekspozita Pop-up Store nga Angry Youth

5 Tetor, 2017 - 7:57 pm

Në hapësirën ekspozuese “Motrat” është hapur ekspozita e radhës, përcjellë KultPlus.

Janë Angry Youth, një rrjet artistësh të cilët nuk janë të limituar në vizion por as në disiplinë, të cilët karakterizohen me syrin e tyre të mbrehtë dhe një dashuri të sinqertë për rrugët, të cilët përfshihen nëpër mediume përgjatë fushave të muzikës, dizajnit, ilustrimit, animacionit dhe shkrimit, e që sonte u prezantuan para publikut në kryeqytet përmes ekspozitës Pop-up Store.

Angry youth tenton të përmbush estetikisht dhe kulturalisht zbrazëtinë e situatës në të cilën gjinden.

Përmes kësaj ekspozite, Angry Youth po e organizon një Pop-up shop ku do të shiten bluza të dizajnuara nga Zgjim Elshani dhe Lum Çeku, poashtu në këtë ekspozitë kishte edhe sticker-a të cilat janë dhuruar falas.

Kjo ekspozitë është e organizuar ne kuadër të Redo Design Conference.

Ekspozita do të jetë e hapur për publikun deri më 3 nëntor, nga e hëna deri të premten, nga ora 09:00 deri në orën 18:00. / KultPlus.com


Të ngjajshme