Unë piva, sepse doja të mbysja vuajtjet e mia, por tani ato të mallkuara kanë mësuar të notojnë

1 Maj, 2019 - 6:30 pm

Që kur jam dashuruar me ty, çdo gjë është transformuar dhe është kaq plot me bukuri… Dashuria është si një parfum, si një burim, si shiu. A e di, qielli im, ti je si shiu dhe unë, si toka, të marr e të pres.

Të dua më shumë se lëkurën time edhe pse ti nuk më do në mënyrën e njëjtë, por sërish më do, apo? Edhe nëse s’më do, unë gjithnjë do të shpresoj se ti do të më duash dhe me këtë do jem e kënaqur. Më duaj pak. Unë të adhuroj

Ndonjëherë më shumë më pëlqen t’u flasë punëtorëve të ndërtimit, sesa idiotëve që e quajnë veten të edukuar.

Kurrë nuk pikturoj ëndrrat apo mankthet, pikturoj realitetin.

Ajo që nuk më vret, më mban gjallë.

Doktor, nëse më lë të pi këtë tekila nuk do të pi në funeralin tim.

Bukuria dhe shëmtia janë një vegim sepse të tjerët përfundojnë duke parë çfarë ka brenda nesh.

Unë pikturoj lule në mënyrë që ato të mos vdesin.

Asnjë vend në botë nuk është më i trishtë se sa një krevat bosh./filozofia.al

Të fundit

Të ngjajshme