UNESCO fton fotoreporterët të dërgojnë fotografitë që pasqyrojnë punën e gazetarëve

13 Qershor, 2018 - 5:30 pm

UNESCO fton fotoreporterët profesional nga e gjithë bota që të dërgojnë një mostër të fotografive të tyre më të mira që ilustrojnë gazetarët gjersa kryejnë punën e tyre, shkruan KultPlus.

Fotografitë e përzgjedhura do të ndihmojnë që të ngritin vetëdijen për kushtet e punës për gazetarë dhe që të ilustrojnë aktivitetet dhe programet e UNESCO-s që kontribuojnë në mbështetjen e lirisë së shprehjes.

Fotografitë do të përzgjidhen për nga përmbajtja artistike, kreative dhe origjinale. UNESCO do të krijoj një kontratë me fotografët në blerjen e fotografive të zgjedhura, ku të drejtat jo-ekskluzive për fotografitë e zgjedhura do t’i jepen UNESCO-s.

Për informata më të hollësishme klikoni në vegzën e UNESCO-së:

https://en.unesco.org/neës/call-proposals-photographs-illustrating-journalists-doing-their-job

Të fundit

Të ngjajshme