Veprat e artit në hapësirat publike për të ndihmuar njerëzit të kalojnë vështirësitë e bllokimit

9 Mars, 2021 - 5:28 pm

Veprat artistike të krijuara për të ndarë mesazhe pozitive me njerëzit që e kanë të vështirë të qëndrojnë mbyllur gjatë karantinës janë realizuar në billborde në qytetin Bristol.

Artistja e Bristolit, Zoe Power, tha se dëshiron që arti i saj të frymëzojë personat e mbyllur që ndihen të stagnuar dhe të ndihmojë ata që u mungon të festojnë, transmeton Demokracia, përcjellë KultPlus.

Vepra e saj përshkruan njerëz që vallëzojnë nën parullën “Ne do të kërcejmë përsëri”.

Murali është pjesë e projektit të jashtëm artistik në Mbretërinë e Bashkuar ‘Your Space Or Mine’.

Projekti synon të amplifikojë mesazhet pozitive duke përdorur hapësirat publike që njerëzit janë duke eksploruar gjatë pandemisë.

Zoe tha se muzikantët dhe valltarët i kanë thënë që arti i saj “i frymëzoi” ata kur ndiheshin keq. / KultPlus.com

Të ngjajshme