Ka përfunduar festivali i muzikës së rock-ut Download Festival

16 Qershor, 2019 - 12:00 pm

Festival i muzikës së rock-ut Download Festival, i vendosur në Parkun Donington, Leicestershire, Angli, që nga viti 2003, këtë vit, me 14 – 16 qershor, duke performuar emrat e bendeve më të njohur të muzikës së rock-ut, si Def Leppard, Slipknot, Tool, Whitesnake, Slash, Slayer, Halestrom, Skinred, Red Zombie, Clutch, Blackberry Smoke, Anthrax, Skid Row, Crows etj.

Festivali i Rock-ut Download Festival, tashmë prej me të njohurve të këtij zhanri, duke promovuar krijimet e reja të rock grupeve, një përzierje të Country Music, Rock n’Roll, Heavy Metal, Metal, Grunge rock music, Alternative rock, Progresive rock etj, në tri ditët e festivalit, ka dhuruar shfaqje për të dashuruarit pas muzikës rock, me bendet më të mira në
botë, duke dhuruar një spektakël të vërtetë për pjesëmarrësit, nga ana e bendeve.

Ajo çka është unike në këtë vit në Download Festival, është masa e madhe e sigurisë, përfshirja e policisë dhe grupeve të tjera paqeruajtëse, dhe përdorimi i teknologjisë në identifikimin e fytyrës, si masë mbrojtëse në sulmet e mundshme terroriste.

Të fundit

Të ngjajshme