Nxënësit realizojnë gjashtë vepra arti për 20 vjetorin e Policisë së Kosovës

24 Qershor, 2019 - 12:45 pm

Për nder të 20 vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës është zhvilluar aktiviteti “20 vjet me Policinë e Kosovës”, ku në kuadër të këtij aktiviteti janë mbajtur punëtori disa ditore, ku pjesëmarrës kanë qenë nxënës të shkollave fillore dhe atyre të mesme, shkruan KultPlus.

Gjithashtu, në aktivitetin “20 vjet me Policinë e Kosovës” të ftuar kanë qenë fëmijët nga SOS Fshatrat e fëmijëve të Kosovës si dhe fëmijë nga Down Syndrome Kosova.

Gjatë punëtorisë është realizuar mozaiku me logon e Policisë së Kosovës, ku edhe në fund të realizimit mozaiku është vendosur në objektet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.

Pastaj, realizimi i flamurit të Policisë së Kosovës me dimensione 9mX3m, ku edhe është shfaqur në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, shoqëruar nga pjesëtarë të njësive të ndryshme me anë të të cilëve është realizuar numri 20.

Nxënësit pjesëmarrës kanë realizuar gjashtë vepra arti, me motive nga Policia e Kosovës. Krejt në fund të aktivitetit fëmijët kanë mbjellë rreth 200 lule duke krijuar numrin 20-simbolikë e 20 vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës. 

Ky aktivitet është organizuar nga OJQ “Culturat” në Prishtinë në bashkëpunim me Policinë e Kosovës.

Si janë realizuar këto aktiviteti dhe atmosferën e punës KultPlus ju sjell përmes një video të përmbledhur:

Të fundit

Të ngjajshme