10 filmat më të shikuar në Netflix

22 Korrik, 2020 - 2:30 pm

Një nga platformat më të njohura për shikimin dhe transmetimin e filmave, Netflix, gjatë kësaj jave ka publikuar listën me 10 filmat më të shikuar në këtë platformë.

Netflix-u është i njohur për mospublikimin e të dhënave, e sidomos në rastet kur ato të dhëna janë negative. Mirëpo këtë herë kjo platformë ka vendosur që të ndajë me publikun një listë rreth filmave të vet origjinal e që janë më të shikuarit.

Në treshen e filmave më të shikuar në Netfilx hyjnë “Extraction”, “Bird Box” dhe “Spenser Confidential”.

Sipas Bloomberg, nga filmat më të shikuar, shikuesit kanë pëlqyer më shumë projektet, në të cilat luajnë aktorë të njohur, si: Chris Hemsworth, Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Wahlberg, Ben Affleck, Robert De Niro, Al Pacino e të tjerë.

Më poshtë lista e filmave më të shikuar të Netflix:

  1. Extraction (99 milionë shikime)
  2. Bird Box (89 milionë shikime)
  3. Spenser Confidential (85 milionë shikime)
  4. 6 Underground (83 milionë shikime)
  5. Murder Mystery (73 milionë shikime)
  6. The Irishman (64 milionë shikime)
  7. Triple Frontier (63 milionë shikime)
  8. The Wrong Missy (59 milionë shikime)
  9. The Platform (56 milionë shikime)
  10. The Perfect Date (48 milionë shikime) / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme