Aksioni “Those Who Wish Me Dead”, me aktoren e njohur Angelina Jolie nis të shfaqet në Cineplexx

6 Maj, 2021 - 1:24 pm

Aktorja e njohur Hollywood-iane Angelina Jolie rikthehet me një super-film të ri, Those Who Wish Me Dead, filmi i cili fillon të shfaqet nga sot, më 6 maj, në Cineplexx.

Aktorja e njohur Hollywood-iane Angelina Jolie rikthehet në ekranet e mëdha me filmin Those Who Wish Me Dead, që nga sot, më 6 maj, arrin në Cineplexx si premierë e javës. Filmi nën regjinë e Taylor Sheridan, dhe me aktorë të njohur si Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Finn Little, Aidan Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber, Jon Bernthal, flet për një adoleshent, dëshmitar i një vrasjeje, i cili e gjen veten të ndjekur nga vrasës profesionist në shkretëtirën e Montanës. Në luftë për mbijetesë, ai do të ndihmohet nga një eksperte mbijetese (Angelina Jolie), e cila do e mbrojë atë jo vetëm nga vrasësit, por edhe nga një zjarr masiv në pyll i cili rrezikon t’i kaplojë të gjithë.

Përveç këtij filmi, si premiere këtë javë vjen edhe komedia e re The Comeback Trail, me aktorët Robert De Niro dhe Morgan Freeman.

Biletat për këta filma mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx, ose përmes aplikacionit të cilin mund ta shkarkoni në të dy platformat, edhe në IOS, edhe në PlayStore. Më shumë informata rreth filmit Those Who Wish Me Dead, mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.

(lidheni me kete link: https://www.cineplexx-ks.eu/movie/Those-Who-Wish-Me-Dead/)

Të fundit

Të ngjajshme