‘American Film Week in Gjakova’ sjellë filma interesantë përgjatë një jave

17 Gusht, 2017 - 11:44 am

Parku Kulturor ‘Ali Podrimja’ në Gjakovë do të mirëpresë “American Film Week in Gjakova”, shkruan KultPlus.

“American Film Week in Gjakova” organizuar në bashkëpunim me American Corner Prizren dhe me ambasadën amerikane në Prishtinë kanë përgatitur një program interesantë të filmave, ku para jush do të shfaqen 6 top-filma nga data 22 gusht deri më 1 shtator.

Të gjithë filmat janë të zgjedhur me kujdes dhe të veçantë për historinë, shkencën dhe edukimin amerikan, me qëllim inspirimin e brezave tonë për suksese.

“Janë të programuara dy javë filmi, secila me temë special”, thuhet në njoftim.

“American Film Week in Gjakova” do të mbahet më Parkun Kulturorë ‘Ali Podrimja’ duke filluar nga data 22 gusht në ora 21:00 dhe për të vazhduar deri më datë 1 shtator. / KultPlus.com

Programi i filmave:
Tuesday, August 22, 2017
21:00 Hidden Figures (2016)

Wednesday, August 23, 2017
21:00 Race (2016)

Friday, August 25, 2017
21:00 Lincoln (2012)

– American Film Week in Gjakove – Young Heroes

Tuesday, August 29, 2017
21:00 Inside Out (2015)

Wednesday, August 30, 2017
21:00 Toy Story 3 (2010)

Friday, September 01, 2017
21:00 Zootopia (2016)

Të fundit

Të ngjajshme