Ana Golja prezantohet me filmin ‘The Cuban’ në Sunset Barrie Drive-in Theatre në Ontario

13 Gusht, 2020 - 1:06 pm

Producentja dhe aktorja shqiptaro-kanadeze, Ana Golja, do të prezantohet me filmin “The Cuban”, në Sunset Barrie Drive-in Theatre në Ontario.

Për t’iu përshtatur kushtëzimeve për shkak të pandemisë, filmi po shfaqet në hapësira të reja, si teatri “Sunset Barrie”, ku audienca e ndjek filmin nga makina.

 Pavarësisht kohës së vështirë, filmi ka arritur të jetë fitues i shumë çmimeve ndërkombëtare e së bashku me të, edhe Ana Golja si producentja e tij.

Ana Golja, përmes filmit “The Cuban” ka ndarë eksperiencën e saj personale me sëmundjen e Alzheimer-it që kishte prekur stërgjyshen e saj. Ajo ka kontribuar me përvojën e saj në organizatën ndërkombëtare të shëndetit “Alzheimer’s Association”.

Ana, te filmi “The Cuban”, luan përkrah fituesit të çmimit Oscar, Louis Gosset Jr., dhe si producente ka fituar “Best Narrative Feature” dhe “Best Cinematography”. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme