Anibar on Tour ne 11 qytete

13 Qershor, 2022 - 11:27 am

Sot fillon Anibar on Tour në Prishtinë,  në ora 20:30 në hapësirën Stereospace në Prishtinë, për të vazhduar më pas edhe në qytete tjera, shkruan KultPlus.

Anibar po shfaq filmat e tij të shkurtër në disa qytete të Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë, Gjithashtu do të shpalosen më shumë informata rreth edicionit të 13-të ku temë janë besëtytnitë.

Për të hapur edicionin e 13-të, Anibar në bashkëpunim me organizata të ndryshme, ka filluar udhëtimin në këto qytete;

1. Prishtinë – Stereospace – 13.06.2022 – 20:30
2. Prishtinë – Dit’ e Nat’ – 15.06.2022 – 21:00
3. Prizren – Lumbardhi – 16.06.2022 – 21:00
4. Gjakovë – Ali Podrimja – 19.06.2022 – 21:00
5. Beograd – Kc Magacin – 21.06.2022 – 21:00
6. Beograd – Dc Krov – 22.06.2022 – 21:00
7. Prishtinë- Fondacioni 17 – 23.06.2022 – 20:00
8. Tetovë – Social Cultural Space – 25.06.2022 – 21:00
9. Mitrovicë – 7 Arte – 27.06.2022 – 21:00
10. Tiranë – Reja -29.06.2022 – 21:00
11. Tiranë – Destil Creative Hub – 30.06.2022 -21:00./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme