“Art Without Limit International Film Festival” shfaq filmat fitues për nder të ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuar

2 Dhjetor, 2020 - 10:40 pm


Festivali i Filmit “Art Without Limit International Film Festival” në Prishtinë, me datën 03 Dhjetor 2020 për nderë të ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuar do ti shfaq online  12 filmat fitues nga edicioni i parë i Festivalit “Art Without Limit International Film Festival”
Filmat që do të shfaqen janë filma me shumë çmime kinematografike, poashtu të shperblyer në Festivalin “Art Without Limit International Film Festival” nga juria profesionale në krye me Presidentin e jurisë Z. Veit Heiduschka – Producent nga Austria dhe fitues i çmimit OSCAR!
Filmat të cilët do të shfaqen janë;

“MATCH”
Regjia: Vincent Hazard, France
“LOOK BEYOND APPEAREANCES” Regjia; Dervin Usta, Turkey
“AN ELEPHANT ON THE MOON” Regjia; Benjamin Barthélémy,  France
“CUERDAS” Regjia; Pedro Solís García,  Spain
“MARTIN” Regjia; Donal Moloney, Ireland
“HOSPICE OF SANTA BARBARA – MANUEL’S STORY” Regjia;  Greg Kroes, Lou Figueroa, USA
“WAVE”  Regjia;  Benjamin Cleary,  Ireland
“DELIVERY BOY” Regjia; Vinicius Saramago, Brazil
“AZAR” Regjia; Diba Ehteshami, Iran
“ROUTINE” RegjiaBekim Guri, Kosovë
“DIMA’S GAME” Regjia; Oussayma Canbarieh,  Canada “BUILDING 50 HOMES IN MELAMCHI” Regjia; Justin Cava – Janes, Indonezia

Filmat do të gjinden në platfomat online të Festivalit ;
www.artwithoutlimit-filmfestival.com
https://www.facebook.com/Art-Without-Limit-International-Film-Festival-103329747916446 /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme