‘Black Mirror’ do të vazhdojë edhe me sezonin e pestë

6 Mars, 2018 - 4:40 pm

Seriali i famshëm ‘Black Mirror’ do të vazhdojë me sezonin e pestë.

NETFLIX ka nënshkruar kësisoj me regjisorin e Black Mirror që seria të vazhdojë edhe për një sezon, shkruan KultPlus.

‘Black Mirror’ është një seri që merret me temën e ndikimit të rrjeteve sociale në modernitet. Shoqëritë e ndryshme nëpër botë janë të hipnotizuara nga internet dhe teknologjia, ndërsa rrjetet sociale janë bërë obsesioni i radhës.

Secili episode i ‘Black Mirror’ trajton një efekt nga teknologjia.

Episodi i parë i ‘Black Mirror’ është transmetuar me 4 dhjetor 2011, ndërsa regjisor është Charlie Brooker.

https://www.youtube.com/watch?v=5ELQ6u_5YYM

Nuk dihet ende kur do të dalin episodet e reja të serialit. Në sezonën e katërt në mesin e aktorëve ishin edhe Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar, Georgina Campbell, Joe Cole, George Blagden, Maxine Peake, Jake Davies, Clint Dyer e aktorë tjerë. / KultPlus.com

Të ngjajshme