Del data e publikimit të albumit muzikor të “Once Upon a Time in Hollywood”

26 Korrik, 2019 - 2:30 pm


Në këtë album bëjnë pjesë 31 këngë që përfshijnë autorësinë e emrave të mëdhenj si Simon dhe Garfunkel, Neil Diamond dhe Deep Purple.

Ky album do të dalë përmes Columbia-s që koincidon me datën 26 korrik, datë kjo edhe kur do të publikohet ky film në Amerikë, pasi që në Britani të Madhe filmi do të dalë më 15 gusht.

Ky album do të jetë në dispozicion në formë digjitale, CD-je dhe incizimeve vinyl, ndërkaq më poshtë mund ta shihni listën e plotë të këngëve dhe instrumentaleve:

 1. Treat Her Right – Roy Head & The Traits
 2. Ramblin’ Gamblin’ Man – The Bob Seger System
  Boss Radio feat. Humble Harve:
 3. Hush – Deep Purple
 4. Mug Root Beer Advertisement
 5. Hector – The Village Callers
 6. Son of a Lovin’ Man – Buchanan Brothers
 7. Paxton Quigley’s Had the Course (from the MGM film Three in the Attic) – Chad & Jeremy
 8. Tanya Tanning Butter Advertisement
 9. Good Thing – Paul Revere & The Raiders
 10. Hungry – Paul Revere & the Raiders
 11. Choo Choo Train – The Box Tops
 12. Jenny Take a Ride – Mitch Ryder and the Detroit Wheels
 13. Kentucky Woman – Deep Purple
 14. The Circle Game – Buffy Sainte-Marie
  Boss Radio feat. The Real Don Steele:
 15. Mrs. Robinson – Simon & Garfunkel
 16. Numero Uno Advertisement
 17. Bring a Little Lovin’ – Los Bravos
 18. Suddenly / Heaven Sent Advertisement
 19. Vagabond High School Reunion
 20. KHJ Los Angeles Weather Report
 21. The Illustrated Man Advertisement / Ready For Action
 22. Hey Little Girl – Dee Clark
 23. Summer Blonde Advertisement
 24. Brother Love’s Traveling Salvation Show – Neil Diamond
 25. Don’t Chase Me Around (from the MGM film GAS-S-S-S) – Robert Corff
 26. Mr. Sun, Mr. Moon – Paul Revere & the Raiders (feat. Mark Lindsay)
 27. California Dreamin’ – Jose Feliciano
 28. Dinamite Jim (English Version) – I Cantori Moderni di Alessandroni
 29. You Keep Me Hangin’ On (Quentin Tarantino Edit) – Vanilla Fudge
 30. Miss Lily Langtry (cue from The Life and Times of Judge Roy Bean) – Maurice Jarre
 31. KHJ Batman Promotion

Të fundit

Të ngjajshme