Dita e pestë e edicionit të 14-të festivalit të filmit të animuar Anibar vjen me aktivitete të shumta

22 Korrik, 2023 - 1:15 pm

Edicioni i 14-të i Festivalit të Filmit të Animuar Anibar vjen me një program të bujshëm, i cili përfshin aktivitete të shumta.

Dje më 21.07.2023 u mbajtën shumë aktivitete të ndryshme. Shfaqja e filmave filloi nga ora 10:00 në Kinema “Jusuf Gërvalla” me programin e Audiencës së Re ku u shfaqën filmat “The perfect fit”, “Blue Teddy Bear”, “Better mommy”, “Slipping away” dhe “Paper Planes”.

Shfaqja e filmave vazhdoi në Kinema “Jusuf Gërvalla” me shfajqen e filmave të metrazhit të gjatë ku u shfaq filmi “My love affair with marriage”, ku më pas u mbajt edhe paneli “Dashuria hyjnore: Eksplorimi i lidhjes midis astrologjisë dhe marrëdhënieve ” me panelistë Blerina Kanxha, Hana Blakqori, Romina Ruda dhe Velsa Dragusha. Përgjatë këtij paneli u diskutua rreth ndërlidhjes midis shenjave të horoskopit dhe dashurisë. Një panel mjaft interesant që ngjalli shumë pyetje dhe intriga.

Nga ora 20:30 në Kino Liqeni filloi shfaqja e filmave të garës studentore, ku u shfaqën shtatë filma për të pranishmit, duke vazhduar pastaj me garën ndërkombëtare në Kino Kubat, me gjithsej pesë filma.

Nata përfundoi me argëtim nën tingujt e muzikës nga Edona Reshitaj dhe Matale duke përmbyllur kështu natën e pestë të netëve muzikore të Anibar-it./KultPlus.com

Të ngjajshme