DokuFest i fton nxënësit që të bëhen pjesë e shkollës së filmit dokumentar

15 Janar, 2019 - 1:00 pm

DokuFest i fton të gjithë nxënësit që të aplikojnë për kampin pranveror ku do të aftësohen për të xhiruar filma të cilat do të shfaqen në edicionin e ardhshëm të festivalit.

Kampi Pranveror mbahet në vikendin e fundit të muajit mars të këtij viti.

Deri më tani 6 gjenerata të nxënësve kanë kaluar nëpër shkollën e filmit dokumentar dhe që nga viti 2013 janë prodhuar mbi 36 filma të shkurtë dokumentar që trajtojnë tema të ndryshme shoqërore.

Shkolla e filmit është pjesë e projektit “Shkolla dhe Filmi Dokumentar” që ka për qëllim promovimin e vlerave demokratike dhe të drejtave të njeriut përmes filmit.

Kampi udhëhiqet nga ekspertët vendor dhe ndërkombëtar. Aplikantët duhet të jenë nxënës të shkollave të mesme dhe të kenë aftësi komunikimi në gjuhën Angleze.

Formulari për aplikim:

Shqip: Kliko këtu.
Turqisht: Kliko këtu.
Boshnjakisht: Kliko këtu.

Afati i fundit për aplikim është 10 mars 2019./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme