Dokumentar për sfidat dhe sukseset e Fjolla Muhaxhiri Agushollit, autorë Anisa Ismaili dhe Xhemajl Avdyli

24 Qershor, 2024 - 11:31 am

Kanë filluar xhirimet e dokumentarit për sfidat, përvojat dhe sukseset e Fjolla Muhaxhiri Agushollit, e cila edhe përkundër sfidave me të pamurit, vazhdon të jetë një grua inspiruese.  

Dokumentari është duke u realizuar me autorët: Anisa Ismaili e Xhemajl Avdyli, ku Ismaili ka edhe rolin e producentes kurse Avdyli edhe atë të regjisë.

KultPlus ju sjell të plotë njoftimin rreth këtij projekti.

Filluam xhirimin e dokumentarit.

Sfidat, përvojat jetësore dhe sukseset e Fjollës, do ta dërgojnë shikuesin me një dimension tjetër.

Mbështetur nga MKRS me regjisor Xhemajl Avdyli dhe bashkëautor me mua, Anisën dhe unë si producente.

E falenderoj Fjolla Muhaxhiri Agusholli, burrin e saj Shpëtimin, nënë Zenijen e babë Agimin, vëllezërit dhe shoqen e saj Mimozën, për gjithçka që ndanë nga jeta e tyre për ne.

Falenderim për ekipin e xhirimit.

Kemi ende punë për të bërë.

❤️🌺./ KultPlus.com

Të ngjajshme