Ellen Burstyn dhe Emma Thompson do t’i luajnë Darlingët në tregimin e ri për Peter Pan

14 Shtator, 2019 - 9:00 pm

Ellen Burstyn dhe Emma Thompson do t’i kenë rolet kryesore në tregimin e ri për Peter Pan nga J. B. Barrie.

“The Lost Girls” do t’i përmbledhë katër gjenerata të femrave të familjes Darling, derisa ballafaqohen me vështirësi si pasojë e aventurave të tyre me djalin, i cili nuk u rrit kurrë në Neverland.

Livia De Paolis është duke e bërë përshtatjen, regjinë dhe do të luajë në film, në të cilin gjithashtu luan edhe vajza e Thompson, Gaia Wise.

Emma do ta luajë gjyshen e Gaia në film, ndërsa legjenda e aktrimit Burstyn e mishëron kryefamiljaren.

De Paolis thotë: “Jam fascinuar nga kuptimet e fshehura të përrallave që nga fëmijëria, kështu që kur e lexova romanin e Laurie Fox “The Lost Girls” menjëherë e kuptova mënyrën se si ajo e rishpik përrallën e përjetshme të J.M. Barrie për një audiencë bashkëkohore”. /KultPlus.com

Të ngjajshme