Sonte në DokuFest shfaqet filmi dokumentar ‘Mbijetesa dhe shkolla’

13 Gusht, 2021 - 7:45 pm

Në Festivalin e Filmit tashmë ndërkombëtar “DokuFest” në Prizren, sonte në Dokukinoplato nga ora 20:00 të shfaqet premiera e filmit të shkurtër dokumentar “Mbijetesa dhe Shkolla”.

Dokumentari “Mbijetesa dhe Shkolla”, është financuar nga QKK- Qendra Kinematografike e Kosovës, mbështetur nga Komuna e Prishtinës dhe është realizuar nga Produksioni “IDEA” në bashkëpunim me produksionin “negatiVFILM”.

Producent&Skenarist: Nuhi Bytyçi

Regjia: Ilir Kabashi

DoP: Bekim Qyqalla

Muzika: Shkodran Tolaj

Përkthimi anglisht: Flamur Abrashi & Prof. Shaun Hughes

Titrimi: Burim Emini./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme