Festivali “Hyjnesha në Fron” sjell edicionin e 12-të të filmave

Festivali “Hyjnesha në Fron” do të zhvillohet nga data 27 shtator deri më 1 tetor 2019, në Pallatin e Rinisë, ish-Amfiteatri i ASK-së. Gjithsej në konkurrencë janë: nëntë filma të metrazhit te gjatë, dy filma në programin special të festivalit, 22 filma të shkurtë dhe pesë filma dokumentarë. Ceremonia e hapjes së festivalit do të … Vazhdoni me leximin e Festivali “Hyjnesha në Fron” sjell edicionin e 12-të të filmave