займ на карту онлайн потребительский кредит

Festivali i Filmit të Shkurtër, në konkurim 50 vende të botës

Korrik 8, 2019 - 9:33 pm

Në Korçë sot nis Festivali i Filmit të shkurtër.

Në këtë edicion të dytë marrin pjesë përfaqësues nga 27 vende të ndryshme të botës, me filma që do të shfaqen në Teatrin A.Z. Çajupi dhe në sheshin e kullës panoramike.TCH

Të ngjajshme