Filmi i Erblin Dushit “I Love You More” me premierë botërore në Vancouver Queer Film Festival

29 Korrik, 2023 - 10:00 am

Filmi me skenar dhe regji të Erblin Dushit do të prezantohet me premierë botërore në Vancouver Queer Film Festival, shkruan KultPlus.

Për këtë premierë ka njoftuar Qendra Kinematografike e Kosovës, institucion që edhr e ka mbështetë këtë projekt filmik bashkë me Qendrën Kombëtare të Kinematografisë së Shqipërisë.

Më poashtë ju sjellim njoftimin e plotë të QKK-së.

Dashuria nuk njeh kufij. 🎬Jemi të gëzuar të njoftojmë për premierën-botërore të filmit “I Love You More,” me skenar dhe regji nga Erblin Nushi, në Vancouver Queer Film Festival me 12 Gusht! Ky film i veçantë është frymëzuar nga një histori personale, duke na kujtuar pranimin universal të kërkimit për dashurinë e parë, një ndjenjë që të gjithë duhet ta përjetojmë njësoj. Na bashkohuni në këtë udhëtim me Ben-in, një adoleshent Kosovar, që me guxim e hedh veten në rrugë për dashurinë ndaj një djaloshi që nuk e ka takuar kurrë. Mos e humbni këtë rrëfim të ndjenjave të thella të dashurisë dhe sakrificës! ❤️

Filmi është mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosoves dhe Qendra Kombëtare e Kinematografisë në Shqiperi./ KultPlus.com

Të ngjajshme