Filmi i Luli Bitrit “Water for the roses” në Slemani International Film Festival (VIDEO)

13 Gusht, 2017 - 8:35 pm

Me skenar dhe regji të Luli Bitrit, filmi “Water for the roses”, është në konkurrencë zyrtare në Slemani International Film Festival, në kategorinë e filmave të metrazhit të shkurtë, shkruan KultPlus.

Në këtë film me rolet e tyre luajnë aktoret: Amelia Ndoni e Gora Bardho, kurse i njëjti film tashmë është shpërblyer edhe në Festivalin e Filmit Shqiptar në New York. Filmi është vendosur në vitin 1997 në Shqipëri, duke shpjeguar kështu jetën e vështirë të femrave, por duke vënë theksin edhe te migrimi./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme