Filmi “S.M.A.R.T. Chase” premierë në Kino ABC

12 Tetor, 2017 - 10:55 am

Aktori Orlando Bloom i njohur nga filma si: Troy, Pirates of Caribbean, Lord of the Rings, Kingdom of Heaven, etj, vjen me projektin më të ri filmik, përkatësisht me premierën e filmit “S.M.A.R.T. Chase”, film ky aksion, aventurë dhe krim.

Premiera e “S.M.A.R.T. Chase”, shfaqet më 12 tetor në ora 22:00, duke vazhduar çdo natë në të njëjtin termin.

Filmi i cili për regji ka Charles Martin, ka në qendër Deni Stratonit, njё agjenti privat sigurie tё shkatërruar, i jepet njё rast i rrallё pёr tё shoqëruar njё antikё tё çmuar kineze jashtë Shangait, por rrugёs i zihet pritё. Meqё e dashura e tij ёshtё nё rrezik, Deni duhet tё bashkёpunojё me anёtarёt e ekipit tё tij pёr sigurimin dhe menaxhimin pёr ta shpёtuar, teksa fillon tё pёrvijohet njё komplot i tmerrshёm.

Në rolet kryesore luajnë: Orlando Bloom, Simon Yam, Hannah Qinlivan, Lynn Hung, Leo Wu, Tom Price, etj. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme