Florent Boshnjaku: Shërimi i Bekim Lumit duhet të zgjidhet me rrugë shtetërore

27 Shkurt, 2018 - 6:38 pm

Janë të shumta reagimet këtyre ditëve rreth shëndetit të regjisorit Bekim Lumi.

Dhe madje, nga shëndeti i vetëm një njeriu debati zgjerohet deri tek i tërë sistemi shëndetësor në Kosovë, me të metat e tij e i cili nuk garanton trajtim të mirë për të sëmurët, plus me një kosto të shtuar financiare.

Kompozitori Florent Boshnjaku ka reaguar rreth shëndetit të regjisorit duke kërkuar që të ketë zgjidhje me anë të rrugëve shtetërore:

Sherimi i regjisorit Bekim Lumi duhet te zgjidhet ne menyre dhe rruge shtetnore dhe ate urgjent sikurse per shume njerez te politikes , Bekim Lumi e meriton perkujdesjen e shtetit ne maksimum , pamvarsisht vullnetit te mire te kolegeve , shoqerise etj. Qeveria tek e fundit edhe qyteti i Prishtines duhen me e marre si obligim urgjent .
Shume e lehte dhe kenaqesi me u mburre me suksese , por kur te vjen puna me ndihmu si ky rast harrohen ….

Ky është statusi i kompozitorit Boshnjaku në rrjetin social Facebook, krahas edhe shumë reagimeve tjera që vijnë nga artistë e njerëz që duan më të mirë për shëndetin e qytetarit krahas edhe një sistemi shëndetësor që garanton përmirësimin e mirëqenies. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme