Forca që lind nga mirësia

16 Korrik, 2019 - 1:00 pm

Alexis e ka një sëmundje që ia kërcënon jetën. Ajo e kalon kohën në hapësira të pyllëzuara të Skocisë veriore, ku kujdeset për dhjetëra kafshë të sëmura, të plagosura apo që janë në prag të ngordhjes.

Disa nga kafshët për të cilat ajo kujdeset kanë kancer terminal, disa janë nga ato që do të vriteshin për shkak të paaftësive të tyre, e disa janë shpëtuar nga thertoret. Alexis u ofron kujdes thelbësor paliativ.

Filmi dokumentar që reflekton mirësinë përball fundit të jetës, hulumton ndjeshmërinë dhe forcën që vjen nga përcaktimi për t’ia kushtuar jetën të tjerëve.

Realizimin e ditores Guardian, mund ta shihni të plotë më poshtë. /Telegrafi/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme