Hapet audicion për aktorët shqiptarë për serialin e prodhimit turk

30 Shtator, 2017 - 10:59 am

Është hapur audicion për aktorë për serialin e prodhimit turk, me titull pune të propozuar- “Fëmijët e lumtur ( Të lagjes pa drita)”, përcjellë KultPlus.

Për këtë serial kërkohet: Një aktore profesioniste shqiptare për rol kryesor, mosha nga 28 deri 33 vjeç ( tiparet: zeshkane, pesha trupore: e dobët, jodoemos të dijë akcent turqisht por gjithsesi gjuha turke do të jetë referencë e madhe në përzgjedhje). Rol me pagesë sipas standardit të tregut-audiencës së dedikuar.
Gjithashtu kërkohet edhe një aktor i moshës nga 55 deri 60 vjeç- shqiptar. Rol dytësor ( njohja e gjuhës turke e domosdoshme).

Xhirimet e serialit fillojnë në fillim pranvere të vitit të ardhshëm në Turqi dhe pastaj kryesisht Kosovë (Maqedoni dhe Shqipëri) dhe pas xhirimit të episodës së tretë, xhirimet përqendrohen kryesisht në Turqi.
Aktorët e përzgjedhur duhet të posedoj sigurim shëndetësor për vitin 2018,verifikim nga gjykata që nuk është i/e ndjekur dhe pasaporta të jetë valide deri në fundvitin 2019. ( Kërkesat e tilla janë të domosdoshme për shkak pjesëmarrjes në xhirime gjatë kohës së punës dhe banimit në Turqi ).

Të selektuarit nga producentët ( në rast se), informohen përmes email adresës me kohë për orarin, vendin, datën e mbajtjes së audicionit të organizuar vetëm për të selektuarit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV të plotë dhe në detaje, poashtu edhe foto profili dhe total në email adresën: [email protected]. / KultPlus.com

Të ngjajshme