Hapet thirrja për aplikim në edicionin e tretë të ‘Art Without Limit International Film Festival’

17 Janar, 2022 - 10:45 am

Hapet thirrja për aplikim në “Art Without Limit International Film Festival” 2022, shkruan KultPlus.

Pas realizimit me shumë sukses të edicionit të dytë të “Art Without Limit International Film Festival” 2021, i cili u mbajt në Kino Armata në Prishtinë nga data 01 – 03, 2021, tani është hapur thirrja për aplikim për filmat e rinj kombëtar dhe ndërkombëtar për edicionin e tretë të festivali.

Festivali ka karakter dedikues, ku të gjithë filmat që aplikojnë për tu përzgjedhur në programin 2022, duhet të kenë storie rreth aftësisë së kufizuar!

Edicioni i tretë i këtij festivali do të mbahet nga data 01 – 03, 2022 në Prishtinë!

Për të aplikuar duhet të klikoni FilmFreeWay dhe në AWL Film Festival. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme