займ на карту онлайн потребительский кредит

Hapet thirrja për të qenë pjesë e Sarajevo Talents

28 Mars, 2018 - 6:06 pm

Është hapur thirrja për të qenë pjesë e Sarajevo Talents.

Programi Sarajevo Talents mbahet në kuadër të Festivalit të Filmit në Sarajevë, që këtë vit mbahet nga 11 deri me 16 gusht.

Deri me datë 15 maj, aktorët, fotografët, regjisorët, kritikët e filmit dhe producentët e skenaristët nga Kosova, Shqipëria, Rumania, Serbia, Bosnja, Kroacia, Qipro, Greqia e shtete tjera mund të aplikojnë për programin i cili është një punëtori e veçantë dhe mësim i nevojshëm për secilin person që bën pjesë në njërën prej këtyre profesioneve.

Gjatë këtyre ditëve, të përzgjedhurit dëgjojnë ligjërata, marrin pjesë në panele, në punëtori të ndryshme, marrin pjesë në masterklasa dhe takohen me artistë të ndryshëm nga mbarë bota.

Këtë vit mbahet edicioni i 24-të i Festivalit të Filmit në Sarajevë, ndërsa këtë vit programi do të fokusohet në nevojën për të gjetur qetësi në një botë plot dinamikë dhe kaos.

Më shumë informacione rreth programit dhe se si mund të aplikoni, klikoni në këtë link. Në të kaluarën ka pasur disa pjesëmarrës nga Kosova e Shqipëria në këtë program që ndihmon në ndërtimin e aftësive personale. / KultPlus.com

Të ngjajshme