Hapet thirrja për vullnetarë në PriFest

7 Shtator, 2022 - 10:29 pm

Festivali i filmit PriFest ka hapur thirrjen për vullnetarë, shkruan KultPlus.

THIRRJE PËR VULLNETARË

  • Nëse je entuziast i filmave dhe dëshiron të marrësh pjesë në shumë aktivitete shoqërore
  • Nëse ke aftësi të mira organizative, komunikuese dhe shoqërore ose dëshiron t’i zhvillosh këto aftësi më shumë
  • Nëse dëshiron që të takosh njerëz të rinjë dhe të zgjerosh rrjetin e shoqërisë
  • Nëse dëshiron ta zgjerosh rrjetin profesional për të zhvilluar të ardhmën tënde profesionale
  • Nëse dëshiron të përfitosh përvojë pune në festivalin më prestigjioz në vend dhe t’i kalosh ditët e shtatorit në ndejat ma të mira në qytet me shoqërinë e PriFest…
    Atëherë kjo thirrje është për ty dhe krejt çka duhet të bësh është të plotësosh një aplikacion me disa pyetje shumë të thjeshta.
    Për të aplikuar, klikoni tek linku këtu

Edicioni i 14-të i PriFest mbahet nga 20-25 shtator dhe i dedikohet drejtoreshës së ndjerë Vjosa Berisha.

Vjosa. Forever. PriFest.

#ForHer / KultPlus.com

Të ngjajshme