HBO-ja donte më shumë sezone të ‘Succesion’, por jo edhe krijuesi i saj

24 Mars, 2023 - 10:10 pm

Krijuesi i serisë Succession, Jesse Armstrong, ka vendosur t’i japë fund asaj pavarësisht që HBO-ja donte më shumë sezone.

Casey Bloys nga ky rrjet televiziv ka thënë që ata do të dëshironin të bënin më shumë sezone.

“Do të donim më shumë, mirëpo thënë përgjithësisht, kjo është ajo lloj gjëje që doni t’ia lini krijuesit”, ka thënë Bloys.

“Kur një seri shkon mirë, Jesse ndiente se atëherë është fundi i duhur”.

“Ai e dinte që ka një derë të hapur, dhe nëse e ndiente, do të bënte më shumë”./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme