“Hollivudi është vendi ku do të paguajnë ty një mijë dollarë për një puthje dhe…”

19 Gusht, 2018 - 11:10 pm

Marylin Monroe, mbetet ylli më i famshëm i botës. Ajo vdiq më 5 gusht 1962, pasi kishte marrë overdozë ilaçesh qetësuese, në moshën 36-vjeçare, shkruan KultPlus.

Sot e kujtojmë njërën nga thëniet epike të saj.

“Hollivudi është një vend ku ata do të paguajnë ty një mijë dollarë për një puthje dhe pesëdhjetë cent për shpirtin tënd”./ KultPlus.com

Të ngjajshme