“Hyjnesha në Fron” sjell premierën botërore të filmit “The Devoted”

25 Gusht, 2018 - 4:16 pm

Dita e tretë e Fest Film Kosova “Hyjnesha në Fron 2018” ka një program mjaft të pasur me kategori të ndryshme filmash të cilët do të shfaqen në dy kinema – kinoja në stacion të trenit dhe Kino Armata, shkruan KultPlus.

Dita fillon me segmentin për më të vegjlit “Hyjnesha Kids” prej orës 14:00 në kinon në stacionin e vjetër të trenit ku do të shfaqen filma artistik dhe të animuar për fëmijë, transmeton KP.

Paralelisht në të njëjtën kohë në Kino Armata do të shfaqen filma të metrazhit të mesëm nga produksione të huaja.
Pasditja e vonë e ditës së tretë është e rezervuar për filma të gjatë artistik të produksioneve të huaja dhe kulmon me shfaqjen e premierës botërore të filmit hungarez ‘The Devoted’ (Të Përkushtuarit) që nis në orën 20:00 në Kino Armata.

Në kuadër të programit janë po ashtu edhe punëtori të ndryshme profesionale si dhe një ekspozitë e veprave të artit që do të jetë e hapur tek stacioni i vjetër i trenit në Prishtinë. Hyrja në të gjithë filmat është pa pagesë përgjatë gjithë kohëzgjatjes së festivalit.

Më poshtë gjeni programin e ditës së tretë të festivalit:

25 Gusht 2018 – August 25, 2018
14:00
My short words 70 min. – Director: Bekir Bulbul, Turkey 2017 (Film artistik për fëmijë / Kid’s Artistic Movie)
What’s inside “Hyjnesha në fron” – Director Mikio Saito 2’32”, Japan (Film i animuar për fëmijë – Children’s animated film)

Kino Armata -Prishtinë

14:00
Eight Days – Director: Jasmin Pivic, 9.55min. Bosnia and Herzegovina, 2018
No Ghosts – Director: Ragnar Snorrason 15.51min. Iceland, 2017
Tzar Bomba Director: Oskar Rosetti 14min. Switzerland, 2018
A Ferry Tale – Director: Mehmet Tigli 10.14min.Turkey, 2018
The Waste Land – Director: A Cheng Dong 15min. China, 2017
16:00 Stone Circle – Director: Patrick Pfister United States 2017 109 min
18:00 Un’ Ati – Director: Mark Norfolk 91min. Kosovo/ Great Britain, 2018
20:00 The Devoted – Director: Pozsgai Zsolt 99min. Hungary, 2018 (Premierë botërore – World premiere)
22:00 Dad is Pretty – Director: Park So Min 92min, Republic of Korea, 2017 (Premierë evropiane -European premiere)./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme