займ на карту онлайн потребительский кредит

Ikonë Studio hap audicion për film të metrazhit të gjatë

Shkurt 5, 2019 - 11:20 pm

Të gjithë të interesuarit për audicionin e hapur nga Ikonë Studio për film të metrazhit të gjatë duke të dërgojnë një CV, një video të shkurtë prezantimi, fotografinë si dhe një numër kontaktues, shkruan KultPlus.

Aplikimi për këtë audicion është i hapur deri më 15 shkurt./ KultPlus.com

Të ngjajshme