Java në Kino ARMATA

27 Gusht, 2018 - 8:30 pm

Këtë javë në Kino ARMATA do të vijnë një seri filmash të regjisorit gjerman Walter Ruttmann, shkruan KultPlus.

Nga 27 gusht deri më 2 shtator, do të vijnë në Kino ARMATA filma si: Der Siger, Der Aufstieg, Berlin, Symphony of a Great City e të tjerë nga ky regjisor.

Po ashtu gjatë kësaj kohë do të shfaqen edhe filma të tjerë nga regjisorja Dziga Vertov. Më poshtë mund të shihni edhe listën e plotë të filmave si dhe orarin e shfaqjes së tyre./ KultPlus.com

Të ngjajshme