Këta janë aktorët e përzgjedhur për filmin ‘Në kërkim të Venerës’

27 Nëntor, 2018 - 1:49 pm

Janë përzgjedhur sot aktorët për filmin ‘Looking for Venera’ me regji nga Norika Sefa.

Ana Bajraktari
Erjona Kakeli
Basri Lushtaku
Rozafa Çelaj
Irena Cahani
Abdinaser Beka
Jonida Vokshi
Mal Shala
Rrap Shala
Tristan Halilaj
Melihate Qena
Lumnije Latifi
Shend Miftari
Bleon Monolli
Fatmire Sahiti
Ilir Nura
Fatushe Nushi

Ky projekt është koproduksion Kosovë/Çeki/Shqipëri. Është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe është fitues i disa çmimeve deri tani si: PriFest Postproduction Award (InMyCountryProduction), SEE Cinema Network, Cinelink, etj!

Të fundit

Të ngjajshme