Kino Armata sjell ‘Kineto’

7 Shkurt, 2022 - 6:15 pm

Kino Armata që nga maji i vitit të kaluar nisi një organizim të komunitetit të entuziastëve të filmit rreth projektit “Kineto”, përcjell KultPlus.

“Kineto” është një klub i mendimit kritik i cili ka për qëllim që përmes shfaqjeve filmike të diskutojë mbi çështjet e zhvillimit shoqëror.

Siç ka njoftuar Kino Armata, ky do të jetë projekt i komunitetit ku mund të anëtarësoheni duke plotësuar formën nga poshtë.

“Anëtarët pastaj do të njoftohen mbi filmin e planifikuar, si dhe datën dhe orën e shfaqjes. Vetëm anëtarët e regjistruar do të kenë mundësi të marrin pjesë në shfaqje filmike. Edhe pse presim që gradualisht komuniteti i krijuar të organizojë mënyrën e funksionimit të KINETO, fillimisht Kino ARMATA do ta drejtojë diskursin kuratorial dhe kritik”, thuhet në njoftim.

Anëtarësimi për KINETO: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1aC8eIVGP6C0RglO_vgrAp7RiIA24YaV4LpUbqEpcBc52bw/viewform / KultPlus.com

Të ngjajshme