Komeditë më të mira në Disney aktualisht

29 Maj, 2022 - 1:30 pm

Në Disney+ mund të shikoni filma nga të gjitha llojet, megjithatë janë disa filma që veçohen nga të tjerët dhe mund të shikohen në çdo kohë, përcjell KultPlus.

Më poshtë janë të radhurita disa prej filmave më të mirë të Disney+

10 Things I Hate About You (1999)

Cars (2006)

Cheaper by the Dozen (2003)

Night at the Museum (2006)

A Goofy Movie (1995)

The Absent-Minded Professor (1961)

Bolt (2008)

Të fundit

Të ngjajshme