KultPlus ju sjellë listën e filmave që do të shfaqen këtë javë në Kino ARMATA

8 Prill, 2019 - 10:50 pm

Këtë javë në Kino ARMATA do të vijnë një seri filmash të regjisorëve të ndryshëm, shkruan KultPlus.

Nga data 8 deri me 14 prill, në Kino ARMATA do të vijnë filma si: Superman (1941) me regjisor Dave Fleischer, “First Spaceship on Venus” (1960) me regjisor Kurt Maetzig, “Return of the Kung Fu Dragon” (1976) me regjisor Chick Lim Yu.

Po ashtu gjatë kësaj kohë do të jetë edhe WORKSHOP-i “Changing the Story”. Më poshtë mund të shihni edhe listën e plotë të filmave si dhe orarin e shfaqjes së tyre./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme