Kur gazeta franceze njoftonte për shfaqjen e filmit “Skënderbeu” në kinema

19 Shkurt, 2020 - 10:00 am


Nga Aurenc Bebja

“Le Segréen” ka botuar, të shtunën e 22 nëntorit 1958, në faqen n°5, një shkrim në lidhje me shfaqjen në kinema të filmit për heroin tonë kombëtar, të cilin Aurenc Bebja nëpërmjet blogut të tij “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar :

Kinema “familjare”
Këtë javë : “Skënderbeu” i pathyeshëm
Film i madh historik me ngjyra, i cili gjurmon jetën e heroit shqiptar që i bëri ballë me sukses pushtimit turk.

Seancat : Të shtunën e 22 nëntorit, në orën 20:30 ; të dielën e 23 nëntorit, në orën 16:00 dhe 20:30.

https://www.darsiani.com/la-gazette/gazeta-franceze-1958-filmi-skenderbeu-do-te-shfaqet-ne-kinema-ne-keto-data-dhe-ore/

Të ngjajshme