Libri i rrallë i Harry Potter shitet në ankand për 8 mijë funte

17 Dhjetor, 2022 - 8:46 pm

Një botim i rrallë i librit të parë të Harry Potter, i cili nuk u publikua kurrë, është shitur në ankand për 8,000 funte.

Kopja, e cila u nënshkrua nga autorja JK Rowling, ishte një nga vetëm 15 të prodhuara për një garë për të shënuar 15 vjetorin e Harry Potter dhe Gurit Filozofal.

Ajo iu dha pjesëmarrëses Chloe Esslemont, atëherë 16 vjeçe, nga Cumbria.

Organizatorët e ankandit e kishin përshkruar atë si “veçanërisht të paktë” pasi nuk kishte të dhëna për shitje të kopjeve të ngjashme. /KultPlus.com

Të ngjajshme