“Magic Mike’s Last Dance” me Channing Tatum arrin në Cineplexx me shumë shpërblime për Ladies Night!

7 Shkurt, 2023 - 3:17 pm

Channing Tatum rikthehet në pjesën finale të trilogjisë “Magic Mike” ku këtë herë i bashkohet aktorja Salma Hayek në Magic Mike’s Last Dance. Me këtë rast Cineplexx do të organizoj eventin e shumëpritur “Ladies Night” me shumë shpërblime në dy lokacionet – Prishtinë dhe Prizren.

Eventi “Ladies Night” do të mbahet më datën 9 shkurt duke filluar nga ora 19:00. Ngjarja e filmit flet për Mike Lane luajtur nga Channing Tatumi cili del në skenë edhe një herë kur një marrëveshje biznesi që dështoi e lë atë pa para dhe duke u bërë banakier në Florida. Duke shpresuar për një turmë të fundit, Mike shkon në Londër me një socialiste të pasur, e cila e josh atë me një ofertë që ai nuk mund ta refuzojë — dhe një axhendë krejt të sajën. Me çdo gjë duke shkuar siç duhet, ai së shpejti e gjen veten duke u përpjekur të krijojë një listë të re të nxehtë të kërcimtarëve të talentuar.

Këto janë shpërblimet që do të dhurohen gjatë eventit të enjtën:

Në kinemanë në Prishtinë:

2x Microblading në vlerë prej 250€ nga Brows by Fjolla   

5x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë prej 100€ nga Next Dental Care

1x Pako me 5 seanca me laser për të gjithë trupin nga Venus Aesthetics

15x pako nga Poldora

3x Wet Look Lashes dhe 3x Volume Lashes nga Adriana Lashes

5 Shërbime për thonjë në vlerë prej 55€ nga Rina Zaiti Nails

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga ORSAY

https://www.instagram.com/p/CoNu1eOqFfC/

Në kinemanë në Prizren:

15x pako nga Poldora

3x Volume Lash Extensions nga Nita Lashes

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Chaussea

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Filigran Durim Haxhifazliu

https://www.instagram.com/p/CoNu1B7KKfA/

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:30.

Të fundit

Të ngjajshme